Santa Claus Reindeer -poropuisto Joulupukin pajakylässä Napapiirillä

Tapaa Joulupukin Porot kesälomalla Rovaniemen maaseudulla

Matkaa kanssamme Rovaniemen kesäiselle maaseudulle ja tapaa Joulupukin rentoutuneet porot ansaitulla kesälomallaan! Porojen tapaamista varten suuntaamme noin 20 kilometriä Rovaniemeltä etelään, missä hurmaavat porot jo odottavat saapumistamme.

Tapaa Joulupukin Porot kesällä Joulupukin Pajakylässä

Vaikka perinteisiä poroajeluita ei lumettomana aikana järjestetä, on Joulupukin pajakylässä Rovaniemellä silti mahdollista tavata poroja! Santa Claus Reindeer -poropuistossa on mahdollista vierailla viehättävässä poroaidassa lokakuuhun saakka.

Kävelyretki Joulupukin porojen kanssa Joulupukin Pajakylässä

Nauti kauniista kesä- ja syyspäivistä ihastuttavalla kävelyretkellä Joulupukin porojen kanssa! Noin 15 min kävelyllä luonnon helmassa pääset tutustumaan hurmaaviin poroihin paremmin sekä ylittämään maagisen Napapiirin yhdessä porosi kanssa.

Revontulisafarit ja revontuliretket Porovaarassa, Rovaniemellä

Porovaaran porotila tarjoaa loistavat olosuhteet taianomaisten revontulten tarkkailuun. Revontulikausi alkaa taas elokuun puolessa välissä. Talvella voit myös yhdistää revontuliretkeesi yöllisen porosafarin.

Talviseikkailu: 1 tunnin poroasafari Joulupukin Pajakylässä

Pisin Joulupukin pajakylässä Rovaniemellä toteutettava porosafari – tunnin pituinen lumoava talviseikkailu – tarjoaa mahdollisuuden tutustua poroajeluperinteeseen hieman syvällisemmin.

Poroajelut Joulupukin pajakylässä, Napapiirillä ilman varausta

Koe unohtumattomia elämyksiä Joulupukin porojen kanssa Rovaniemen Napapiirillä. Lyhyemmät poroajelut Joulupukin pajakylässä onnistuvat ilman ennakkovarausta.

Nautin Lapin herkuista Ravintola Kotahovissa Joulupukin Pajakylässä

Kotamaisesta ulkomuodostaan tunnistettava Ravintola Kotahovi tarjoaa maukkaita perinteisiä lappilaisia ja suomalaisia ruokalajeja tunnelmallisessa ravintolasalissa, jonka keskellä loimuaa lämmin avotuli.

Vieraile Joulumuorin luona Joulupukin Pajakylässä!

Lämmin, lempeä Joulumuori on onnellisimmillaan tavatessaan kaikenikäisiä vierailijoita eri puolilta maailmaa, ja on aina valmis sydämelliseen keskusteluun jokaisen vieraansa kanssa.

Sähkömoottorikelkkasafarit Porovaarassa Rovaniemellä

Perheyrityksemme tarjoaa nyt myös ekologisia sähkömoottorikelkkasafareita ja retkiä Rovaniemen Porovaaralle, joka sijaitsee vain 20 min ajomatkan päässä Joulupukin Pajakylästä & keskustasta.

Poroajelut ja -safarit sekä muut elämykset Joulupukin pajakylässä ja Porovaaran porotilalla, Rovaniemellä

Santa Claus Reindeer -poropuisto Joulupukin pajakylässä tarjoaa poroajeluita ja muita elämyksiä Joulupukin porojen kanssa ympäri vuoden. Lisäksi Santa Claus Reindeer toimii Porovaaran porotilalla, joka sijaitsee Rovaniemen rauhallisella ja kauniilla maaseudulla.

Talvella Santa Claus Reindeer tarjoaa Joulupukin pajakylässä Napapiirillä lyhyitä poroajeluita, joita ei tarvitse varata etukäteen. Muistoksi elämyksestä voit myös hankkia itsellesi poroajokortin tai Napapiirin ylitystodistuksen. Pidemmät rekiajelut, revontulisafarit ja muut ohjelmat Porovaaran porotilan upeissa maisemissa on suositeltavaa varata etukäteen. Kesällä voit tutustua Joulupukin poroihin ja nauttia monista muista aktiviteeteista Joulupukin pajakylässä.

Porovaara – porotila Lapin upeissa maisemissa

Porovaara sijaitsee noin 20 kilometrin (~15 min ajomatkan) päässä Rovaniemen keskustasta etelään. Porovaaran autenttisella ja rauhallisella porotilalla voit osallistua pidemmille porosafareille, pulkkaretkille, revontuliretkille ja revontulisafareille.

VARAA VERKOSSA

VARAA POROAJELUT JA MUUT AKTIVITEETIT: