Poroajelut Napapiirillä Joulupukin Pajakylässä

Joulupukin tahto on ollut kautta aikain, että Joulupukin Pajakylässä on matkailijoille helposti tarjoilla erilaisia palveluita. Näistä yksi tärkeimmistä, ellei jopa tärkein, on poroajelut ja muut ohjelmat porojen kanssa. Siksipä Joulupukki onkin tuonut omat poronsa keskelle Pajakylää, Kammarinsa takapihalle.

Poroajelulle pääsee lähtemään heti Joulupukin Kammarin vierestä (Joulumaantie 13). Tarjolla on eri pituisia poroajeluita ja -safareita. Ilman ennakkovarausta on saatavilla 400 metrin Poronpolku-, sekä 1 km Metsäpolku -poroajelut, ennakkoon varattuna taas 3 km Talviseikkailu -safari*.

  • Poronpolku 5 minuuttia                lapset 14€ /hlö     aikuiset 18€ /hlö
  • Metsäpolku 15 minuuttia                lapset 23€ /hlö     aikuiset  29€ /hlö
  • Talviseikkailu 35 minuuttia                lapset 55€ /hlö     aikuiset  70€ /hlö

*Katso tarkemmat tiedot PITKÄT SAFARIT -osiosta

Sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko keli ehkä liian kylmä poroajelulle, sillä reet on vuorattu lämpimillä porontaljoilla. Näin voimme taata, ettet palele kylmimmälläkään kelillä. Huomioi, että poro tarkenee yhdellä taljalla kaikissa keleissä, ja sinä istut reessä useamman taljan välissä. Vain harvoin joudut odottelemaan omaa ajeluvuoroasi, ja tämänkin ajan voit viettää istuen leppoisasti avotulen äärellä, samalla nauttien jouluisesta tunnelmasta ihan poroajelureitin vieressä. Myös poroajelun jälkeen on mukava istahtaa ja lumoutua nuotion elosta.

Tutustu myös Poroajokorttiin, Napapiirinylitys -sertifikaattiin, sekä Napapiirinylitys -kuvaan !

VIDEO: Rekiajelu Joulupukin pajakylässä Napapiirillä Rovaniemellä