Poroajelut Joulupukin Pajakylässä Rovaniemellä

Rakas ystävämme Joulupukki haluaa varmistaa, että jokainen vierailija voi vaivattomasti yhdistää perinteiset Lapin elämykset vierailuunsa Joulupukin pajakylässä, Rovaniemellä. Mahdollistaakseen kaikkien halukkaiden kokevan yhden kysytyimmistä elämyksistä, aidon poroajelun, on Joulupukki tuonut uskolliset poronsa Napapiirin ytimeen.

Aivan Joulupukin kammarin takana sijaitsevassa Santa Claus Reindeer -poropuistossa (Joulumaantie 13) voit osallistua kolmelle eri mittaiselle poroajelulle:

●     Poropolku (5-7 min)
–  TALVIKAUSI 2023-2024 :  25 € aikuinen ja 20 € / lapsi
Ennakkovarausta ei tarvita!

●     Metsäpolku (~10-15 min)
–  TALVIKAUSI 2023-2024 : 40€ / aikuinen  & 30 € / lapsi

Ennakkovarausta ei tarvita!

●     Talviseikkailu (1 tunnin porosafari: ~3km / ~35min poroajelu + välipala nuotion äärellä)
– TALVIKAUSI 2023-2024 : 99€ / aikuinen  & 75 € / lapsi 

Poroajelut ovat saatavilla (säävarauksella) 15.11.-30.4. Lyhyempiä ajeluita (poronpolku ja metsäpolku) järjestetään tauotta poropuiston aukioloaikojen puitteissa, eikä niitä varten tarvitse tehdä ennakkovarausta. Kolmen kilometrin mittainen talviseikkailu sen sijaan tulee varata etukäteen verkkosivuiltamme tai sähköpostitse.

Jokaisessa reessä on porontaljoja lämmittämässä kylmimpänäkin talvipäivänä, mutta suosittelemme siitä huolimatta pukeutumaan lämpimästi ajelua varten. Mikäli joudut odottamaan oman ajelusi alkua, voit lämmitellä läheisen nuotion äärellä ja nauttia jouluisesta tunnelmasta ympärilläsi.

Konkreettisena matkamuistona ikimuistoisesta elämyksestä voit lunastaa itsellesi poroajokortin tai Napapiirin ylitystodistuksen lipunmyyntipisteeltämme sen aukioloaikojen puitteissa.

VIDEO: Poroajelu – Joulupukin pajakylä – Napapiiri Rovaniemi