Revontulisafari porojen kanssa Porovaarassa Rovaniemellä

Ilta-aikaan järjestämme porosafareita, parhaaseen vuorokauden aikaan revontulien katselun kannalta. Haemme teidät Rovaniemen lähialueelta majapaikastanne ja ajamme autolla n. 20 kilometrin päähän Rovaniemen keskustasta, Porovaara -nimiseen paikkaan. Siellä käymme ajelemassa n. 45 minuutin ajan läpi pimeän ja lumisen erämaan pysähtyäksemme aikanaan kodan lämpöön paistelemaan makkaraa ja nauttimaan lämmintä mehua. Kota on optimaalisella paikalla revontulien katseluun; Kemijoen rannalla vaaran päällä, josta aukeaa hieno näköala pohjoistaivaalle, missä revontulet yleensä esiintyvät. Kodan viereen on rakennettu myös revontulien katseluun erityinen lava, josta on helppo ottaa kuvia revontulista.

Safarin päätteeksi käymme ruokkimassa lähistöllä laiduntavan satapäisen porotokan ja jokainen retkellä voi halutessaan olla osallisena antamassa jäkälää poroille.

– kesto: n. 3 tuntia

– lähtöaika / noutoaika: klo. 20.00 kaupungista Rovaniemellä.

– lapset 98 € /hlö  &  aikuiset 146€ /hlö

– sis. eväät, opas (suomi/englanti), vierailu poroaidalle, n. 45 min poroajelu, kuljetus paikan päälle.

– saatavuus: 15.11. – 15.4. (ei 16.12.-19 – 7.1.-20)

Tee varaukset alta. Jos sinulla on kysymyksiä, niin lähetä meille sähköpostia: info@santaclausreindeer.fi


 

Loading…

VIDEO: Revontulisafari porojen kanssa Porovaaralla (Rovaniemi, Lappi)

Santaclausreindeer.fi > Talvi: poroajeluita sekä poro- ja revontulisafareita Rovaniemellä Lapissa > Revontulisafari porojen kanssa Porovaarassa Rovaniemellä