Pulkkaretki Porovaarassa Rovaniemellä omalla kuljetuksella

Liikutko Rovaniemen alueella omalla autollasi, ainutlaatuisia elämyksiä etsien? Pulkkaretkemme omalla kuljetuksella on kuin luotu sinua varten!

Tapaamme mahtavan Kemijoen varrella sijaitsevassa Porovaarassa, noin 20 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta. Loistavan sijaintinsa ja henkeäsalpaavien maisemiensa vuoksi Porovaara on yksi upeimmista paikoista täydellisen talvipäivän viettoon!

Porovaaraan saavuttuasi sinun tarvitsee vain istua pulkkaan ja antaa mennä – nauti siis vauhdin hurmasta 400 metrin mittaista mäkeä alas laskiessasi ja maisemia ihaillessasi. Laskujen lomassa olet tervetullut hengähtämään ja nauttimaan omia eväitäsi nuotion äärelle. Elämyksen kruunaamiseksi pulkkaretkeen voi myös yhdistää perinteisen poroajelun! Ikimuistoisen päivän lopuksi vierailemme vielä lähistöllä sijaitsevalla poroaidalla ilahduttamassa sen asukkaita jäkälällä – yhdellä niiden suosikkiherkuista!

Huomioithan, että tämä retki ei sisällä kuljetusta (kohteessa tai kohteeseen), eikä eväitä. Otathan siis omavalintaiset herkkusi mukaan!

Sisältää:                            pulkkailuvälineet, opastus, vierailu poroaidalla

Extra:                                 400 m / 3 km poroajelu (lisämaksu)

Kesto:                               ~3 tuntia

Saatavuus:                       7.1.-15.4.

Aloitusaika:                      klo 10:00

Tapaamispaikka:             Porovaara. Saapumisohjeet annetaan varauksen yhteydessä.

Hinta:
55 € / henkilö (3-99v.)
270 € / ryhmä (5-10 henkilöä)
(min. 5 osallistujaa)

Varauksen voit tehdä alla olevan varausjärjestelmän kautta tai lähettämällä meille sähköpostia.