Joulumuorin talo Joulupukin pajakylässä Rovaniemellä

UUTUUS: TAPAA JOULUMUORI TALOSSAAN JOULUPUKIN PAJAKYLÄSSÄ NAPAPIIRILLÄ 

Marraskuussa 2019 on Joulupukin pajakylään Rovaniemelle avattu uusi kiehtova, piparkakuilta tuoksuva matkailukohde: Joulumuorin talo, jota englanniksi kutsutaan nimellä Mrs. Santa Claus’ Christmas Cottage. Muorin kaunis puinen talo sijaitsee Santa Claus Reindeer (Joulupukin porot) kohteen mailla. Varaa alta lippusi vierailulle Joulumuorin luona, tai osta liput paikan päältä (katso lisätietoja alta). Nähdään pian!

***

JOULUMUORIN TUVAN AUKIOLOAJAT:

20.1.-31.3.2020
maanantai-perjantai klo 15:30

OHJELMAN KESTO: 30-45 minuuttia

LIPPUJEN HINNAT:
* 29 € / henkilö (3+)

LIPPUJEN MYYNTI:
Liput Joulumuorin Tuvan ohjelmaan voi varata internetin kautta (yllä) tai Joulupukin Pajakylästä, Santa Claus Reindeer -kohteen lipunmyynnistä, nuotiopaikan vierestä, osoitteesta Joulumaantie 13.

OHJELMAN KUVAUS:
Liity tonttuihin, ja auta Joulumuoria valmistamaan perinteisiä piparkakkuja. Joulumuorin ja tonttujen luona vierailu on taatusti jännittävää, lämminhenkistä ja hauskaa.  Joulumuori rakastaa kertoa tarinoita Lapista, ja jakaa niitä sydämensä ilosta luonansa vierailevien ystävien kanssa. Vierailijat pääsevät sukeltamaan arktisen alueen elämään.

Tontut auttavat Joulumuoria kukin omalla tavallaan. Tonttujen arkipäivät täyttyvät erilaisista tehtävistä, Joulupukin valmistautuessa tärkeään jouluaaton ja -yön matkaansa. Musiikki ja tarinat ovat tämän lämminhenkisen Joulumuorin talon, Mrs. Santa Christmas Cottagen, vierailun ydin. Ohjelma kestää 30-45 minuuttia.

Joulumuori talossaan Joulupukin pajakylässä Napapiirillä

Joulumuorin talo (Mrs. Santa Claus’ Christmas Cottage)  Rovaniemellä Joulupukin Pajakylässä Napapiirillä.


LISÄTIETOA JOULUMUORIN TALOSTA:

Mrs. Santa Claus’ Christmas Cottage (Joulumuorin talo)
Joulumaantie 13
96930 Rovaniemi – Napapiiri
Puh: +358 40 1293551
contact@mrssantaclaus.fi
www.mrssantaclaus.fi

 

Santaclausreindeer.fi > Joulumuorin talo Joulupukin pajakylässä Rovaniemellä