USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Missä kohteenne sijaitsee?

Sijaitsemme keskellä Joulupukin Pajakylää, Joulupukin Kammarin vieressä, noin 50 metriä keskusaukealta. Katuosoite on Joulumaantie 13.

Lentokentältä tai Rovaniemen keskustan alueelta pääset helposti Pajakylään joko taksilla tai paikallisbussi nro 8:lla

http://www.visitrovaniemi.fi/fi/suunnittele/liikkuminen/

Tarvitseeko poroajeluita varata ennakkoon?

400 metrin Poronpolulle ja 1000 metrin Metsäpolulle ajelut ovat saatavilla kohteemme aukioloaikoina ilman ennakkovarausta, pidemmille safareille vaaditaan ennakkovaraus.

Miten huomioitte lapset hinnoittelussanne ja mitkä ovat ikärajat?

Lapsen ikäraja on 3-12 vuotta. Alle 3 vuotiaat pääsevät ilmaiseksi ja yli 12 vuotiaat ovat velvollisia maksamaan aikuisen lipun.

Millainen varustus tulee olla poroajelulle?

Pajakylässä tehtäville lyhemmille poroajeluille et tarvitse kovinkaan lämmintä varustusta vaikka toki sitä lämpimästi suosittelemme. Meillä on lämpimät porontaljat reessä turvaamassa lämmön. Pääasia että sinulla on pää ja kädet suojattuna, sekä hartioissa vaatetta. Lasten vaatetukseen pyytäisimme kiinnittämään enemmän huomiota ja suosimaan kerrospukeutumista.

Kerrospukeutuminen on aina hyvä perusta, erityisesti pidemmille safareille. Lämmin alusasu, välikerros, sekä lämpimät ulkohousut ja takki. Jalkoihin sukat, villasukat sekä talvikengät. Käteen lämpimät talvikintaat tai hanskat. Päähän lämmin pipo. Kaula on myös tärkeä pitää suojattuna.

Sisältyykö kuljetus ja vaatetus ohjelmien hintaan?

Kuljetus sisältyy hintaan Revontulisafareiden, Syksyisen revontuliretken, Takkapororetken, sekä Joulupukin porot kesälomalla– retken hintaan. Vaatteet ja varusteet eivät sisälly hintaan, mutta niitäkin on tarvittaessa saatavilla erillishintaan.

Mihin vuodenaikaan poroajelut ovat mahdollisia?

Aloitamme poroajelut jo syyskuussa ennen lumia eräänlaisella rengasreellä ja jatkamme lumen tultua ilman renkaita perinteisin menetelmin. Keväällä lumen sulattua toukokuun aikoihin asennamme jälleen renkaat rekeen ja jatkamme ajeluita kesäkuun alkuun saakka, kunnes kelit alkavat lämmetä ja poron karva alkaa uusiutua estäen valjaiden pukemisen.

Mitä muita ohjelmia teiltä löytyy kuin poroajelut?

Talviaikaan erityisesti ryhmille on tarjolla Napapiirin ylitysseremonia. Kevät-, kesä- ja syysaikaan tarjolla on myös Takkaporovaellusta, Porovierailuita, tutustumista Joulupukin poroihin kesälaitumella, Syksyisiä revontuliretkiä sekä Poromiehen askareita. Mikäli sinulla on oma idea tai toive, niin esitä se meille, niin katsotaan voimmeko toteuttaa sen.

Miten voin varata palveluitanne ja kuinka ne maksetaan?

Voit varata palveluitamme täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai lähettämällä viestin suoraan sähköpostitse osoitteeseen info@santaclausreindeer.fi.

Voit maksaa paikan päällä käteisellä tai yleisimmillä luottokorteilla (American Express tai Diners Club eivät valitettavasti käy maksuvälineinä).

Santaclausreindeer.fi > Info > USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET