Usein kysytyt kysymykset

Missä kohteenne sijaitsee?

Sijaitsemme keskellä Joulupukin Pajakylää, Joulupukin Kammarin vieressä, noin 50 metriä keskusaukealta. Katuosoite on Joulumaantie 13.

Lentokentältä tai Rovaniemen keskustan alueelta pääset helposti Pajakylään joko taksilla tai paikallisbussi nro 8:lla

http://www.visitrovaniemi.fi/fi/suunnittele/liikkuminen/

Tarvitseeko poroajeluita varata ennakkoon?

400 metrin Poronpolulle ja 1000 metrin Metsäpolulle ajelut ovat saatavilla kohteemme aukioloaikoina ilman ennakkovarausta, pidemmille safareille vaaditaan ennakkovaraus.

Miten huomioitte lapset hinnoittelussanne ja mitkä ovat ikärajat?

Lapsen ikäraja on 3-12 vuotta. Alle 3-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi ja yli 12-vuotiaat maksavat aikuisen lipun hinnan. 

Millainen varustus tulee olla poroajelulle?

Pajakylässä tehtäville lyhyemmille poroajeluille et tarvitse erityistä talvivarustusta (vaikka toki sitä lämpimästi suosittelemmekin); reissä on  porontaljoja sinua lämmittämässä. Pääasia on, että sinulla on pipo, hanskat ja kaulaliina. Lasten vaatetukseen pyytäisimme kiinnittämään erityistä huomiota, ja suosittelemmekin kerrospukeutumista.

Kerrospukeutumista suositellaan erityisesti pidemmille safareille. Tärkeintä on pitää koko keho lämpimänä: lämmin alusasu, välikerros, lämpimät ulkohousut ja takki suojaavat keskivartaloa. Jalat pysyvät lämpiminä sukkien, villasukkien sekä talvikenkien avulla. Ylävartalo ja kädet pysyvät lämpiminä, kun ne suojataan talvikintailla, pipolla ja kaulaliinalla. 

Sisältyykö kuljetus ja vaatetus ohjelmien hintaan?

Edestakainen kuljetus sisältyy Revontulisafareiden, Syksyisen revontuliretken, Takkapororetken, sekä Joulupukin porot kesälomalla– retken hintaan. Vaatteet ja muut varusteet eivät sisälly hintaan, mutta niitäkin on tarvittaessa saatavilla lisämaksusta.

Mihin vuodenaikaan poroajelut ovat mahdollisia?

Aloitamme poroajelut jo syyskuussa ennen lumia eräänlaisella rengasreellä, ja jatkamme lumen tultua perinteisin menetelmin. Keväällä lumien sulettua (yleensä toukokuun puolivälin tienoilla) asennamme jälleen renkaat rekeen ja jatkamme ajeluita kesäkuun alkuun saakka.

Mitä muita ohjelmia teiltä löytyy kuin poroajelut?

Talviaikaan erityisesti ryhmille on tarjolla Napapiirin ylitysseremonia. Kevät-, kesä- ja syysaikaan tarjolla on myös Takkaporovaellusta, Porovierailuita, tutustumista Joulupukin poroihin kesälaitumella, Syksyisiä revontuliretkiä sekä Poromiehen askareita. Mikäli sinulla on oma idea tai toive, niin esitä se meille, niin katsotaan voimmeko toteuttaa sen.

Miten voin varata palveluitanne ja kuinka ne maksetaan?

Voit varata palveluitamme suoraan tältä sivustolta, täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai lähettämällä viestin suoraan sähköpostitse osoitteeseen info@santaclausreindeer.fi.

Voit maksaa paikan päällä käteisellä tai yleisimmillä luottokorteilla (American Express tai Diners Club eivät valitettavasti käy maksuvälineinä).

Santaclausreindeer.fi > Info > Usein kysytyt kysymykset