Napapiirin ylitys -seremonia

Jo vuosikymmeniä on maagista Napapiirin linjan ylitystä pidetty suurena saavutuksena. Nykyään on Napapiirin ylittämiselämyksestä mahdollista tehdä vieläkin unohtumattomampi osallistumalla aitoon Napapiirin ylitys -seremoniaan.

Seremonia pidetään perinteisessä Kodassa, jossa osallistujat istuvat tulen ympärillä, nauttien Lapin marjoista tehtyä mehua. Seremonian johtaa shamaani tai shamaanitar, joka samalla kertoo Lapin tarinoita. Tunnelma on kiehtova, ja jopa eksoottinen. Käsin kosketeltavana muistona sekä todisteena Napapiirin ylitys -seremoniasta jokainen osallistuja saa Napapiirin ylitys todistuksen / sertifikaatin.

Napapiirin ylitys -seremonia toteutetaan englanniksi ja samoin sertifikaatti on englanniksi. Koko ryhmän ollessa suomenkielisiä, voidaan seremonia toteuttaa suomeksi.

Kun on kyse ryhmästä, niin tarvitsemme luonnollisesti nimilistan ryhmän jäsenistä sertifikaatteja varten: tämän vastaanotamme mielellään 2 viikkoa ennen seremoniaa.

llmainen peruutus 1 viikko ennen varattua seremoniaa.

– Hinta: kokonaishinta on yht. 175 € kun ryhmässä on viisi tai sitä vähemmän henkilöitä TAI 35 € /henkilö kun ryhmässä yli 5 jäsentä.

– Kesto: 30-40 minuuttia

Santaclausreindeer.fi > Info > Napapiirin ylitys -seremonia